Køberrådgivning Byggegrund / Hus til nedrivning

Mange købere tænker måske at når de køber en byggegrund eller et hus til nedrivning er der ingen grund til at have en køberrådgiver med på sidelinjen. Men Din-Bolighandel forestår rådgivning for mange grundkøbere hvert år - alle taknemmelige for at have konsulteret os undervejs.

Køberrådgivning Byggegrund / Hus til nedrivning

Har du udset dig en byggegrund og skal din drømmebolig ende med at stå på grunden, mener vi det er vigtigt at undersøge områdets/grundens begrænsninger og de økonomiske risici der er ved at skulle bygge nyt.

Vigtige forhold at belyse ved køb af byggegrund / hus til nedrivning

Er huset bevaringsværdigt/fredet så det kræver en særlig tilladelse at rive ned? Er der er en risiko for at du ikke kan bygge nyt, når huset der står på grunden er revet ned? Hvad er risikoen for, at grunden du ønsker at købe, er forurenet? Hvad er dine rettigheder, måtte du ende med i stedet at renovere det hus du har købt til nedrivning? Er jordbundsforholdene i orden, så din projekterede drømmebolig kan have den størrelse og den placering på grunden du ønsker eller vil det kræve ekstrafundering i et økonomisk omfang af dimensioner?

Har grunden nu også den størrelse du har set ved din besigtigelse af ejendommen med sælger/ejendomsmægler, eller står naboens hæk faktisk ikke i skellet? Udgør det hus til nedrivning der står på byggegrunden en forureningsrisiko eller er det opført i materialer der gør at nedrivningen eller bortkørslen til genbrugspladsen bliver meget dyr? Er der nogle lokalplaner for området eller dokumenter tinglyst på din nye byggegrund med bestemmelser der forhindrer dig i at opføre din nye bolig med det udseende du altid har drømt om g hvad er planen for naboområdet? Er der planlagt store, grimme kontorbygninger på det grønne område, du troede du skulle sidde og nyde udsigten over?

Hvad får du i en køberrådgivning for byggegrund / hus til nedrivning?

Alle ovenstående forhold vil Din-Bolighandel belyse for dig i vores køberrådgivning, så du er sikret du kender til alle grundens forhold og områdets planlægning inden du er bundet til en handel med sælger.

Pakken med køberrådgivning indeholder:

  • Gennemgang og analyse af købsaftale samt ejendommens dokumenter.
  • Udarbejdelse af forbeholds-/godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler.
  • Kontrol af skøde.
  • Løbende korrespondance med sælgers ejendomsmægler samt dit og sælgers pengeinstitut.
  • Kontrol af refusionsopgørelse.
  • Afslutning af handlen.

For i alt kr. 6.495,- inkl. moms.
(Der er tillæg på 1.500 for rådgivning vedr. køb udenom ejendomsmægler)

Bestil

Vi sørger for at gennemgå alle handlens bilag med dine interesser in mente, så du er sikret ved rådgivningen at være oplyst om alle de muligheder, men også begrænsninger der er ved køb af netop den byggegrund du har fået øje for.

Er der forhold i handlen som skal undersøges nærmere inden du er sikker på at dette er byggegrunden for dig, så sørger Din-Bolighandel i vores rådgivning for at de belyses inden du er bundet til handlen.

Inden du underskriver en købsaftale for byggegrund

Du skal blot sørge for der i købsaftalen er et forbehold for at Din-Bolighandel kan godkende handlen i sin helhed, så vil vi sørge for at dine interesser tilgodeses – ikke kun ved vores køberrådgivning ved fastsættelse af vilkårene mellem dig og sælger byggegrunden, men også overfor sælgers rådgiver ved de efterfølgende nødvendige undersøgelser som skal foretages i huset til nedrivning eller af grundens forhold.

Vi er din sikkerhed i handlen for at alle forhold er belyst og du trygt og sikkert kan gå videre med din byggerådgiver for nærmere aftale om opførelsen af din nye drømmebolig.

Vores juridiske rådgivning står naturligvis til din rådighed gennem hele forløbet, til du har et endeligt skøde på grunden og refusionsopgørelsen med afregningen af evt. udgifter mellem dig og sælger er udarbejdet og afregnet.

Vi hjælper med at gennemgå kontrakten når huset skal bygges

Når grunden er købt, så vil planen oftest være at bygge hus eller sommerhus. Vi hjælper med at gennemgå kontrakten du skal lave med entreprenøren for kr. 4.500 kr. Dette kan du læse om her.

Interesseret i køberrådgivning af anden ejendomstype?

15585

Boligkøber?

Få straks tilsendt vores 10 bedste råd til dit boligkøb!

Plus modtag løbende vores nyhedsbrev med gode tilbud, tips og konkurrencer!

Jeg accepterer samtidig vilkår og betingelser
Scroll til toppen