Anmeldelser

Andreas
- Trustpilot

Professionelt forløb Alle de mails, vi har sendt i forløbet er blevet besvaret hurtigt af samme kontaktperson, som også fik rettet i vores bestilling af skødet, hvor det var nødvendigt. Der har ikke været en finger at sætte på noget i forløbet og jeg kan derfor anbefale Din Bolighandel uden forbehold.

René
- Trustpilot

Rigtig god service Man er altid spændt på om alt går godt, første gang man prøver noget andet via nettet. Men alt er forløbet perfekt. Det blev fulgt op på alt, og var der det mindste, så fik man en mail med info omkring hvor man var nået i handlen.En meget positiv oplevelse, og fantastiks service.

Anne
- Trustpilot

Super service Vi har været helt igennem meget tilfredse med vores rådgivning fra Din-Bolighandel.Tanja var meget præcis og vejledte os fantastisk. (Også da vi blev frarådet køb af en ejendom).

Suzanne
- Trustpilot

Mine største anbefalinger Jeg kan varmt anbefale Din-Bolighandel.dkVores rådgiver Tanja har rådet os og fulgt op og der var vist mere i den handel end vi troede, men der blev ikke opkrævet mere og det er været et godt samarbejde hele vejen igennem.Kan kun anbefale dem.

Jannick
- Trustpilot

God og seriøs service God og seriøs service. Jeg har brugt dem 3 gange nu, og har kun godt, at sige.

Morten
- Trustpilot

Vores handlet trak ud og varede over… Vores handlet trak ud og varede over 1,5 år. Der var ingen sure miner, kun støtte og forståelse. Kan absolut anbefales

Henrik
- Trustpilot

god og meget seriøst håndtering af… god og meget seriøst håndtering af vores bolighandel.Det er anden anden gang vi anvender DinBolighandel og vi har været godt tilfreds begge gange.

Claus
- Trustpilot

Alt forløb planmæssigt og med fin… Alt forløb planmæssigt og med fin kommunikation!😊

Kim
- Trustpilot

Hurtig og på et sprog alle forstår.

Kunde
- Trustpilot

Professionel rådgivning der gav 100% tryghed Vi oplevede hurtig og yderst kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med vores grundkøb. Vi følte, at vi blev holdt i hånden igennem hele forløbet, hvilket gav en enorm tryghed

Alexander
- Trustpilot

Klar anbefaling til alle huskøbere Vi fik anbefalet Din-Bolighandel.dk af en god ven og de levede 100% op til den anbefaling. Vi har fået god vejledning hele vejen igennem vores boligkøb og har vi haft spørgsmål var de hurtige til at svare på mail eller opkald. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

vibeke
- Trustpilot

Altid den bedste rådgivning og service. Altid den bedste rådgivning og service.De overser ikke noget.

Kenneth Jørgensen Avatar
Kenneth
- Trustpilot

Styr på alt Vi har endnu engang brugt din bolighandel til køb af hus.Der er styr på alt når man bruger dem.Mine varmeste anbefalinger får de.

J.Nielsen
- Trustpilot

Vi fik hurtig og meget professionel… Vi fik hurtig og meget professionel hjælp til vores bolighandel, så vi følte os trygge hele vejen.

Susanne
- Trustpilot

Helt perfekt

Morten
- Trustpilot

Der var fremragende service under hele… Der var fremragende service under hele forløbet.

Pia
- Trustpilot

Virkelig professionel service Virkelig professionel service. Nemt og til en god pris

HK
- Trustpilot

Dejlig oplevelse at samarbejde med… Dejlig oplevelse at samarbejde med Din-BolighandelHurtigt, præcist og professionelt

Lars
- Trustpilot

Super kompetent og super service.

Nikolaj Hansen Avatar
Nikolaj
- Trustpilot

Yderst kompetente medarbejdere. Yderst kompetente medarbejdere.Svarer hurtigt og meget rimelige priser.

Henrik
- Trustpilot

Hurtig og kompetent udført arbejde Hurtig og kompetent udført arbejde, selv i weekenden bliver der givet info hvis behov

Natalie
- Trustpilot

Super behandling af sag med olietank på landsted Vi har været rigtigt glad for samarbejdet med Din-bolighandle og med vores konsulent Pernille. Vores sag med en olietank træk ud, men Pernille har altid været klar med en opdatering og med et klart svar og rådgivning. Super god tone og altid til rådighed med god vejledning og råd. Jeg vil klart anbefalede firmaet til andre

Heidi Hanák Avatar
Heidi
- Trustpilot

God service Vi har modtaget en helt fantastisk rådgivning fra Sheyla og kan varmt anbefale valget af Din Bolighandel.

Ashish
- Trustpilot

Excellent advice and very supportive… Excellent advice and very supportive especially as I don’t speak a lot of Danish and all leagal paperwork is Danish.. they help a lot and summarize to be understood. Very happy to recommend Tanja and her team.

asker
- Trustpilot

Super god rådgivning og information… Super god rådgivning og information gennem hele processenAsker

Brian
- Trustpilot

Hurtig og effektiv betjening på mail Hurtig og effektiv betjening på mailHurtig ekspedition af papirer til underskrivning samt venlig telefon hjælp Angående spørgsmål som der var tvivl om

anne
- Trustpilot

Seriøs Seriøs, grundig og god rådgivning. Imødekommende og klar til at svare på pludselig opståede spørgsmål.

Kasper
- Trustpilot

Virkelig god service og hjælp!

Anders
- Trustpilot

Perfekt service Hurtig tilbagemelding, fyldestgørende svar og god service. Vi følte os i trygge hænder hele vejen til en meget billig pris.

Claus
- Trustpilot

Skøde uden problemer Nemt, billigt og meget professionelt.

Rikke
- Trustpilot

Virkelig god service Virkelig god service! Fra jeg tog kontakt til Din-Bolighandel.dk og hele vejen gennem alle mine spørgsmål, blev jeg mødt af kyndig, hjælpsom vejledning. Uanset om det var på telefon eller på mail, så kom der hurtigt svar og jeg blev rådgivet og "holdt i hånden" hele vejen.Jeg giver Din-Bolighandel.dk mine bedste anbefalinger.

byFriis
- Trustpilot

Hurtig og ordenligt udført arbejde Hurtig og ordenligt udført arbejde til fair pris.Ingen betaling for unødige ydelser. Din-Bolighandel.dk kan jeg kun anbefale til andre og vil helt sikkert bruge dem mange gange fremadrettet. Mvh byFriis

Bent
- Trustpilot

Skøde/tinglysning forløb enkel og… Skøde/tinglysning forløb enkel og effektivt

Ole
- Trustpilot

Virkelig hurtig ekspeditiontid Virkelig hurtig ekspeditiontid. Kan på det kraftigste anbefales til hushandel. Rigtig god oplevelse.

William Holst Schmidt Avatar
William
- Trustpilot

Alt spillede - køb af landejendom Super oplevelse ifbm. køberrådgivning (landejendom).Satte sig godt ind i alle dokumenter, stilte relevante spørgsmål og de rigtige forbehold.Behagelig dialog og fin tilgængelighed - SUPER oplevelse.

John
- Trustpilot

Meget hurtig sagsbehandling Meget hurtig sagsbehandling, også når der tilstøder uventede ekstra opgaver.

Rikke
- Trustpilot

Virkelig god service Virkelig god service, hurtig tilbagemelding på både mail og telefon. Følte mig i kompetente hænder.

NIELS
- Trustpilot

God og hurtig service

Birgitte Hemmer Avatar
Birgitte
- Trustpilot

Meget meget tilfreds 😊

Hanne
- Trustpilot

Skødeskrivning Virkelig en god oplevelse! Hurtig og professionel behandling af vores sag.

PoulErik
- Trustpilot

Topservice God, hurtig og behagelig betjening af Karina!👍😊 Service i top!

Erik
- Trustpilot

Super professionelt fra start til slut Super professionelt fra start til slut. Jeg følte mig i trykke hænder fra start til slut.

Marianne
- Trustpilot

God vejledning.

Pauline
- Trustpilot

Supergod rådgivning! Vi har modtaget en helt fantastisk rådgivning fra Tanja og kan varmt anbefale valget af Din Bolighandel. Hurtige tilbagemeldinger og både behagelig og topprofessionel sparring. Mange tak for det:-)

Allan Friis Andersen Avatar
Allan
- Trustpilot

Nemt og billigt Nemt og billigt. I like it alot

Kyden
- Trustpilot

Kan 100% støtte op om dette fremragende… Kan 100% støtte op om dette fremragende firma med kompentente ansatte.Sheyla Grinvalds er en yders kompetent boligjurist med stor talent.Vil til en hver tid anbefale hende!

Jannik
- Trustpilot

Hurtigt og nemt på trods af egen nølen Skødet gik fint igennem og der var utrolig stor forståelse for mine private forhold, hvilken gjorde at jeg først ret sent fik taget mig sammen til det afgørende skridt. Da jeg første havde takket ja, var sagsbehandlingen fra Michaels side ikke til at sætte en finger på og vi kan nu kalde os selv sommerhusejere. Tak for sparring og skøde udarbejdelse.

Lars Klammer Avatar
Lars
- Trustpilot

Hurtig ekspedition og god pris på… Hurtig ekspedition og god pris på tinglysning og skøde. Kan anbefales

Michael
- Trustpilot

God og professionel rådgivning 😜

Gunnar
- Trustpilot

Hurtig ekspedition Hurtig ekspedition. Kort svartid. God information og vejledning.

Marlene Aagaard Avatar
Marlene
- Trustpilot

Helt uden problemer

Anil
- Trustpilot

Vores advokat / rådgiver var Tanja og… Vores advokat / rådgiver var Tanja og vi er virkelig taknemlig til hendes vejledning og hjælpe igennem processen. Med hendes præcis og øjeblikkeligt svar og forklaringer kunne vi få forstårelse af handlingen og var yderst beroliget med at vide at hun havde styr på det hele. Supergode og super hurtigt behandling. Kan varme anbefales.

Jørgen Rolighed Thyme Avatar
Jørgen
- Trustpilot

Tanja hos Din-Bolighandel.dk var… Tanja hos Din-Bolighandel.dk var effektiv vedSelvom vi tidligere har købt og solgt boliger, overgik sagsbehandlingen i effektivitet, hvad vi selv kunne have gjort. Og vi blev løbende guidet igennem processen. Din-bolighandel var også flinke til at hjælpe os med praktiske spørgsmål vedr. overtagelsen. Alle pengene værd.

Amir
- Trustpilot

Rigtig god og hurtig service .det er… Rigtig god og hurtig service .det er anbefaling herfra🙂👍🏻

A.
- Trustpilot

Jeg takker for en meget fin Jeg takker for en meget fin, seriøs og kompetent hjælp til at få nedskrevet mit testamente. Fin og hurtig behandling.

Jan
- Trustpilot

god og hurtig respons god og hurtig respons. Lavede ægtepagt som var ret ukompliceret i indhold og også at lave for advokaten. Men fin besvarelse af spørgsmål undervejs.

Jesper
- Trustpilot

Vi benyttede Din-Bolighandel ved køb af fritidsgrund Tanja var meget grundig og god til at sørge for, at alle deadlines blev overholdt. Samtidig stod hun til rådighed på tidspunkter, hvor vi ikke med rimelighed kunne forlange det. Vi følte os trygge og i gode hænder under hele forløbet.

Iversen
- Trustpilot

Skødeskrivning Hurtig, venlig og effektiv sagsekspedition. Kan bestemt anbefales.

Jens
- Trustpilot

Det var en positiv oplevelse Det var en positiv oplevelse, god vejledninhg, hurtig feed back på spørgsmål.Kan kun anbefales.

Mathias
- Trustpilot

Billigt og effektivt

Jane
- Trustpilot

Imponerede hurtig behandlingstid Imponerede hurtig behandlingstid. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål med hurtig respons og kompetente svar.Jeg er yderst tilfreds - jeg har fået en professionel og hurtig sagsbehandling.Jeg kan klart anbefale Din Bolighandel til andre.

Eva
- Trustpilot

Virkelig god service. Vi benyttede Din Bolighandel til at hjælpe med at ændre skødet til vores hus. Alt fungerede perfekt, så vi har været utrolig tilfredse. En meget klar anbefaling herfra!

B
- Trustpilot

Super god hjælp 👍🏻

Jens
- Trustpilot

Kort og godt Kort og godt: En god og professionel sagsbehandling

Janni
- Trustpilot

Helt igennem det mest seriøse sted jeg… Helt igennem det mest seriøse sted jeg har fået lavet skøde. Så hurtige ( selv helligdage blev der arbejdet ) og altid uddybende svar på mail. Vi brugte Tanja, som skal have topkarakter herfra.

Birgit
- Trustpilot

God og professionel håndtering God og professionel håndtering. Forståelse for den konkrete sag og et samarbejde om opgaven.

Steff
- Trustpilot

Super vejledning fra start til slut Super vejledning fra start til slut. Advokaten vejledte og holdte fast i vores krav - både store og små - og kom i hus med det hele. Anden gang vi benytter din-bolighandel.dk og vil gøre det igen.

Leif
- Trustpilot

En meget professionelt og kundevenligt… En meget professionelt og kundevenligt møde med jer som partner, vil til enhver tid anbefale jer.Tusinde tak for hjælpen Leif

Sonja
- Trustpilot

meget hurtig og tilfredsstillende… meget hurtig og tilfredsstillende behandling af skøde

Marina
- Trustpilot

Hurtig og kompetent arbejde

Ejnar
- Trustpilot

Super god service og rigtig hurtig svar… Super god service og rigtig hurtig svar tider. Kan kun anbefale dem

Christina
- Trustpilot

100 stjerner herfra 100 stjerner herfra! Sheyla har været så fantastisk - hurtig respons, der er styr på det hele. Ikke en eneste finger at sætte på noget!

Dejan
- Trustpilot

Godt samarbejde. Top god behandling.

Freja
- Trustpilot

Skødesag - god oplevelse Gode og kompetente rådgivere. Sagen gik som håbet: nemt og effektivt. Rigtig godt forløb. Anbefaling herfra.

Andreas
- Trustpilot

Fantastisk god service,. Fantastisk god service,.Vil klart anbefale det til andre.

Martin
- Trustpilot

God service i din bolighandel og lidt… God service i din bolighandel og lidt ud over det sædvanlige

Steffen
- Trustpilot

Sheyla fra Din-Bolighandel var helt… Sheyla fra Din-Bolighandel var helt fantastisk stor hjælp. Hun gjorde købsaftalen letforståelig og sikrede at jeg fik lavet den bedst mulige aftale. Jeg vil helt klart anbefale Din-Bolighandel til alle som står og skal handle bolig.

Karina
- Trustpilot

Dygtige og kompetente Dygtige og kompetente - har brugt dem flere gange og vil anbefale dem til alle.

Keld
- Trustpilot

Vores høje forventninger blev til fulde indfriet Pernille fra Din-Bolighandel hjalp os med udarbejdelse af købsaftale mv. efter at vi vi selv havde solgt vores lejlighed.Forventningerne var høje, men blev til fulde indfriet. Pernille er hurtig, venlig og faglig kompetent, og vi kan varmt anbefale Pernille og Din-Bolighandel.

Line
- Trustpilot

De bedste anbefalinger ... Tanja fra Din-Bolighandel har af to omgange hjulpet os i forbindelse med huskøb, og vi har kun være glade for det. Tanja formår at være professionel og at holde os løbende orienteret på en let forståelig og rar måde. Vi fik ved hver henvendelse hurtigt svar. De bedste anbefalinger fraChristen og Line

Jesper
- Trustpilot

Anbefaling Venlig, hjælpsom og effektiv. Kan anbefales.

M.C.
- Trustpilot

Very good service

Claus
- Trustpilot

En god solid oplevelse En god solid oplevelse, der blev svaret hurtigt og venligt på mine amatør spørgsmål.

Lis
- Trustpilot

Nemt Nemt, hurtig og tilfredsstillende

Jesper
- Trustpilot

Super rådgivning Super rådgivning, fleksibilitet og pris. Hurtig eksekvering. Kan absolut anbefales!

Mathias
- Trustpilot

Nem boligkøb Dejlig med hjælp og støtte i forbindelse med boligkøbet - transparent og tydelighed

Casper
- Trustpilot

Super god service Super god service! Vi brugte din-bolighandel, da vi solgte vores sommerhus privat. Hvis der var spørgsmål kom der hurtigt et svar retur, meget professionel og kompetent service. De varmeste anbefalinger herfra.

Niels
- Trustpilot

Din-Bolighandel gav suveræn service Tanja fra Din-Bolighandel gav super proff hjælp og var hurtig til at svare selv i weekender og aftener. Der var styr på tingene og vi følte os i trygge hænder.

Frode
- Trustpilot

Nem og hurtig Det var nemt at kommunikere, sagen blev behandlet hurtigt.

John
- Trustpilot

Skødesag 👍 Meget fin service😊

Gitte
- Trustpilot

Super service Super service - hurtig og problemfri håndtering af tinglysning af skøde.

Carsten
- Trustpilot

Hurtig og nem ekspedition

Britta
- Trustpilot

God, hurtig og effektiv🤩🤩🤩 God, hurtig og effektiv behandling af ‘sagen’1 uge fra 1.kontakt til skødet var tinglyst🤩🤩🤩

yvonne
- Trustpilot

Fik god rådgivning og hjælp og hurtigt… Fik god rådgivning og hjælp og hurtigt respons. Dejligt jeg blev guidet igennem og alt lykkedes. Kan varmt anbefale Elisabeth

Thomas
- Trustpilot

Hurtig Hurtig, problemfrit, billigt.

Henrik
- Trustpilot

Fremragende. Fremragende. Der blev hurtig svaret på mine mange spørgsmål. Kan anbefales.

Dorthe
- Trustpilot

Har været yderst tilfreds Har været yderst tilfreds. Hurtig svar ved spørgsmål.

Line
- Trustpilot

Stor anbefaling Vi kan på det varmeste anbefale Din Bolighandel. Vi har anvendt dem i forbindelse med huskøb, samt ved salg af vores andel. De har været meget service minded, taget sig rigtig god tid, altid været lette at komme i kontakt med, og så har de været enormt grundige i deres rådgivning både vedrørende køb og salg. De varmeste anbefalinger herfra.Line

Bente
- Trustpilot

Hos Din Bolighandel har vi fået top… Hos Din Bolighandel har vi fået top professionel og hurtig hjælp til såvel køb som salg. Alle vores spørgsmål er blevet besvaret utrolig hurtigt og kompetent - og altid i et venligt, behageligt og let forståeligt sprog. Stor anbefaling her fra.

Doris
- Trustpilot

Faglig god juridisk vejledning Vi har ved vores boligkøb haft hjælp/vejledning fra Tanja Bjerregaard. Vi har kun rosende ord til overs til TB. TB har under hele forløbet fulgt op på samtlige dokumenter, stillet kritiske spørgsmål, givet os løbende besked, inden vi satte vores underskrifter.TB har i den grad opfyldt vores forventninger. Hvis vi på et tidspunkt igen får brug for advokatbistand, vælger vi Tanja Bjerregård.

jan
- Trustpilot

Perfekt samarbejde Perfekt samarbejde. Vi giver vores allerbedste anbefaling.

Bente Bakmand Avatar
Bente
- Facebook

Med Tanja ved roret har det ikke været noget problem at navigere sikkert og trygt gennem såvel køb som salg, det sidste helt uden mægler. Tusind tak for top professionel og hurtig hjælp - og altid i en venlig og behagelig tone.

A.
- Trustpilot

super service super online service

Lars
- Trustpilot

Tryghed Under hele forløbet følte jeg mig i trygge hænder og der løb ingen uforudsete omkostninger på. Godt proff arbejde til en rigtig god pris.

Annette
- Trustpilot

Meget professionelt og hurtig… Meget professionelt og hurtig sagsbehandling.

Else-Marie
- Trustpilot

Kunne ikke være mere tilfreds Da vi skulle købe sommerhus, havde vi brug for hjælp til det juridiske. Vi fik anbefalet Din-bolighandel.dk og de imponerede fra start til slut.Vi skrev til dem på deres chat en aften og samme aften havde vi fået kontaktinfo på Elisabeth Gregersen, som blev vores jurist på sagen.Elisabeth tog os i hånden gennem hele processen og svarede hurtigt og grundigt på alle spørgsmål, vi stillede. Hele processen gik utroligt nemt.Vi giver vores varmeste anhefalinger!

Henrik
- Trustpilot

Klar anbefaling - Hurtig og effektiv skødebehandling. Hurtig og effektiv skødebehandling.Fin inddragelse af alle parter, med gode svar på spørgsmål.Kan klart anbefales

Stig
- Trustpilot

Perfekt ekspedition af et… Perfekt ekspedition af et skilsmisseskøde. Fin rådgivning, vejledning og hurtig ekspedition. Kan anbefales varmt.

Katja
- Trustpilot

God service og dygtige mennesker God service og dygtige menneskerVi kommer helt sikkert til at henvende os igen

Ole
- Trustpilot

Hurtig og uproblematisk sagsbehandling

www.joyart.dk
- Trustpilot

Fino!!! Alt fungerede til min fulde tilfredshed!

visashageq
- Trustpilot

Hurtig og venlig betjening!

Steen
- Trustpilot

Hurtigt og nemt 👍

eduardo
- Trustpilot

Ganske fint arbejde Ganske fint arbejde, altid til rådighed og med gode råd. Klart anbefales.

Dorthe
- Trustpilot

Yderst professionelle

John
- Trustpilot

Din-Bolighandel kan klart anbefales Helt fantastisk service, fra første kontakt på nettet til endt Tinglysning af ejendom 4 dage efter den første kontakt - gud ved hvad de dyre etablerede advokater bruger al den tid til når de tinglyser?Din-Bolighandel kan helt klart anbefales.

Hanne
- Trustpilot

Super godt rådgivning og opfølgning på… Super godt rådgivning og opfølgning på hele processen. 5 stjerner herfra 🙂

Lars
- Trustpilot

Hurtig og professionel arbejde med… Hurtig og professionel arbejde med venlig service.

Kasp
- Trustpilot

Kort og godt, thumbs up

Ismail
- Trustpilot

Jeg fik anbefalet Dorte fra… Jeg fik anbefalet Dorte fra Din-bolighandel.dk af en kollega og jeg har ikke fortrudt det i et sekund! Det har fra start til slut været yderst professionelt og en meget behagelig oplevelse, især når man er ny på markedet som køber. Det virkelig været pengene værd og jeg vil ikke tøve med at vælge Dorte til en anden gang eller til at anbefalede hende for andre! Taget i betragtning af at det hele foregår over telefon/mail, så mærker man alligevel nærvær, godt samarbejde og hurtig respons på spørgsmål som der er så mange af og som man selv kan være i tvivl om. Ovenikøbet er det hele økonomisk overkommeligt! 10 stjerner herfra!

Daiva
- Trustpilot

Professionel og effektiv Vi brugt Din-Bolighandel i forbindelse med salget af byggegrunde. Hurtig, nemt, effektiv og super professionel service. Kan varmt anbefales.

Jesper
- Trustpilot

Super service og meget grundig. Tak til Mads. Vi havde Mads Bendix. Super service og meget grundig. Svarede hurtigt og var selv opsøgende. Kan klart anbefales. Fin pris.

Christian
- Trustpilot

Superprofessionel og smidig proces

Andreas
- Trustpilot

God service God service og support

Jannick
- Trustpilot

Hurtig og seriøs service Hurtig og seriøs service, der er styr på detaljerne også fejler prisen heller ikke noget. Jeg har brugt dem flere gange og kan kun give 👍 up😀

Bjarne
- Trustpilot

Seriøs og hurtig ekspedition Virkelig nemt, god behandling og hurtig ekspedition af vores sag

Stefan
- Trustpilot

Hurtig, billig og effektv Jeg kontaktede Karina, da jeg stod med et akut problem, Karina var hurtig til at vende tilbage og effektiv og billigere end andre, så kan kun anbefale Din-Bolighandel.

Brunholt22
- Trustpilot

I forbindelse med vores huskøb I forbindelse med vores huskøb, fik vi kyndig rådgivning af Elisabeth Gregersen fra Din-Bolighandel.dk. Vi vil absolut ikke være foruden en køberrådgiver hvis vi i fremtiden skal købe igen. Jeg kan kun anbefale rådgivningen fra Din-Bolighandel.dk til alle der står og skal til at foretage et huskøb.

Alfred
- Trustpilot

Meget tilfreds med hjælpen af Carina D Nielsen Meget venlig og god til at tage den tid det tager at have med ældre kunder at gøre ved familiehandel. Fornuftig pris . 1700,00 . En ejendomsmægler firma i Vildbjærg vilde have 9000,00 for det samme . Jeg kan anbefale at tage fat i Carina Tak .

Frank
- Trustpilot

Venlig, hurtig og billig. Hvad kan man øsnke mere. Din-Bolighandel har udfærdiget skødet til vores nye grund. Det har været en rigtig god oplevelse, hvor kommunikationen har været venlig, imødekommende og meget oply-sende. Dertil kommer så den meget hurtige behandlingstid og meget favorable pris.Desuden havde vi enkle spørgsmål til en entreprisekontrakt, hvor de også hjalp os lidt på vej. Der er plads til at man kan spørge ind til nogle ting - uden det behøver at koste noget. Din-Bolighandel får de varmeste anbefalinger fra os.

Ida
- Trustpilot

Vi har fået en god og detaljeret… Vi har fået en god og detaljeret vejledning ved køb af vores første bolig. Meget professionelt firma, som giver ro i maven gennem en ellers stresset proces. Vil klart anbefale!

Michael
- Trustpilot

Alt perfekt God kommunikation, hurtig og kompetent behandling af sag. Kan kun medgive min bedste anbefaling.

Henrik
- Trustpilot

Nemt, hurtigt og professionelt Nemt, hurtigt og professionelt, samtidig til en fair pris - lige hvad jeg havde behov for i denne sag

Randi
- Trustpilot

God og effektiv service. God og effektiv service.Jeg er meget tilfreds.

Peter
- Trustpilot

Hurtig og professionel rådgivning. Hurtig og professionel rådgivning.Kun anbefaling herfra.

Poul-Erik
- Trustpilot

Stor kompetence Stor kompetence, stor tillid, hurtige tilbagemeldinger, mange mail og var der spørgsmål var der altid vendelige forklaringer på telfon.Kan helt klar anbefale De Bolig handel.

Rasmus
- Trustpilot

Super god service i alle byggeriets… Super god service i alle byggeriets faser. Nemt med telefonmøder og mails. Alt korrespondance kunne klares ad den vej. Vi brugte samtidig muligheden for at få lavet samejeaftale og testamente.

Ronnie
- Trustpilot

Har brugt dem flere gange Har brugt dem flere gange, og de har altid ydet en fantastisk service, uanset hvem jeg har brugt ved dem.. 5 stjerne her fra.

Diana
- Trustpilot

Super god hjælp De har været så nemme at kommunikere med og hurtig svar. Kan kun anbefales.

Krzysztof
- Trustpilot

I highly recommend I highly recommend. Great contact and professionalism!

Daniel Barcarolo Avatar
Daniel
- Trustpilot

Great experience! Great experience! We were followed throughout the entire process. Really recommend them when you buy a flat. Great!

Ellen
- Trustpilot

Jeg kan kun anbefale Din-Bolighandel… Jeg kan kun anbefale Din-Bolighandel ApS!Prisen er så alle kan være med, og selvom det er online, bliver tlf. altid taget. Jeg har været helt tryg.

Fanar
- Trustpilot

Dinbolighandel kan ikke anbefales nok Jeg kan ikke anbefale Dinbolighandel nok! Jeg har haft et kompliceret boligkøb. Det tog måneder inden tinglysningen faldt på plads. Men der blev fulgt op på udviklingen med fuld overblik. Her skal der nævnes Tanja Bjerggaard. Hun har, udover at være yderst kompetent, haft tålmodighed og overskud til at sætte mig ind i processens gang. Jeg fik ikke en følelse af, at det bare var arbejde. Det er det jo. Top professionelt og trygt. Så er priserne fornuftige.

Nina
- Trustpilot

vi kan varmt anbefale… vi kan varmt anbefale Din-bolighandel.dk.I forbindelse med køb af lejlighed har vi benyttet os af dem, og vi må sige servicen har været i top.På trods af omstændighederne med COVID-19, har vi haft oplevelsen af vores advokat altid var nærværende. Hurtig eksekvering kombineret med god pædagogisk kommunikation, har gjort at vi har følt os trykke gennem hele processen.Mange tak.

Jan
- Trustpilot

Virkelig hurtig og effektiv behandling… Virkelig hurtig og effektiv behandling af hussalget, kan varmt anbefales. Man kan nemt komme i forbindelse, og får hurtigt svar hvis man har spørgsmål. Rigtig godt gået!!

Maria
- Trustpilot

Virkelig god hjælp! Virkelig god hjælp til os som førstegangs købere. Tak.

Vibeke
- Trustpilot

Ordentlig og professionel behandling.

kn
- Trustpilot

Meget behjælpelig og hurtig 😉

Lene Stangerup Avatar
Lene
- Trustpilot

De allerbedste anbefalinger til… De allerbedste anbefalinger til Din-Bolighandel.dk. Meget hurtig og professionel behandling.

Linda
- Trustpilot

Ekstraordinær oplevelse Din Bolighandel hjalp os med at udfærdige skøde og tinglysning ved køb af byggegrund. På alle måder har Din Bolighandel ydet en ekstraordinær service, især prisen taget i betragtningen. Desuden må jeg understrege den LYNhurtige respons og behandlingstid!Jeg kan ikke anbefale dem nok - på alle måder en god oplevelse 🙂

Pernille Vesterled Avatar
Pernille
- Facebook

Din Bolighandel har gjort et rigtig godt job, da vi købte en ny lejlighed. Elisabeth har været utrolig hurtigt og grundig og vi har følt os i meget trygge hænder. Desuden er prisen meget lavere end hvis man skal have ejendomsmæglere til at stå for tinglysning, refusionsopgørelse mm. Kæmpe anbefaling herfra:)

Irene Møller Andersen Avatar
Irene
- Trustpilot

Kan varmt anbefales Kan varmt anbefales, man bliver hjulpet hele vejen igennem til ug 👍

SØREN
- Trustpilot

Hurtigt og effektivt

Thomas
- Trustpilot

Langsom sagsbehandling og uvenlig sagsbehandler Har benyttet din-bolighandel i forbindelse med en vedtægtsændring i en ejerforening. Det har været en kedelig oplevelse. Først og fremmest bliver man ikke opdateret om, hvor langt man er i processen. Dernæst skal man selv tage direkte fat i sagsbehandler for at processen kan komme videre. Dette er særligt, hvis ikke alle ejere har underskrevet et dokument. Dette burde ske automatisk, men det gør det bestemt ikke. Derudover får man klar besked om at ens henvendelser er uønskede, også selvom man blot søger at få en status på sagen. Dette er på trods af at processen vil stå helt stille, hvis ikke man selv foretager sig noget. Jeg synes, at den personlige håndtering af vores sag har været rigtig dårlig. Irritation og viderestillinger er hvad man bliver mødt af.

Jane
- Trustpilot

Hurtig og virkelig god sparring

Tommy
- Trustpilot

Super professionelle Super professionelle

Anja
- Trustpilot

Vi havde Elisabeth som sagbehandler i… Vi havde Elisabeth som sagbehandler i forbindelse med et sommerhus køb.Super professionel og hurtig til at svare på alle spørgsmål.Vi følte os meget godt vejledt, og vi kan helt sikkert anbefale at vælge din Bolighandel.dk, hvis du skal bruge en boligadvokat og vil have ro i maven.

Niels
- Trustpilot

Endnu engang har vi gjort brug af Tanja… Endnu engang har vi gjort brug af Tanja og hendes fantastiske Team i forbindelse med en bolighandel, og igen sad rådgivning og service lige i skabet!

Lise
- Trustpilot

Kan virkelig anbefale Tanja fra din… Kan virkelig anbefale Tanja fra din Bolighandel. Hun trådte til i en bolighandel med det samme og fik klaret alle papirer i en meget hurtig handel der skulle lukkes mellem jul og nytår. Selvom alt var online følte jeg alligvel en meget personlig service.

Bjarke
- Trustpilot

Altid til rådighed Altid til rådighed. Meget professionel og grundig. Absolut pengene værd!

Søren
- Trustpilot

Nem og hurtigt behandling af skøde Nem og hurtigt behandling af skøde. Michael fra Dinbolighandel.dk, svarede med kort varsel på de spørgsmål vi havde og vendte hurtigt tilbage med oprettelse af digitalt skøde på vores byggegrund.

Hanna
- Trustpilot

Rigtig god service! Nem at snakke med, altid ved telefonen og fantastisk service!

Claus Wilhelm Kølle Jessen Avatar
Claus
- Trustpilot

SOLGT VESTERHAVET MED EGEN HJEMMESIDE… SOLGT VESTERHAVET MED EGEN HJEMMESIDE og perfekt opfølgen af Din Bolighandel uden løse ender og en optimal besparelse på omkring 100.000 DKK ... Hvorfor betale en Herregård for en bondegård ? Sagen er enkel DIY og stop de grådige gammeldags mæglere som snakker

Carsten
- Trustpilot

Fin behandling Fin super behandling

Viktor
- Trustpilot

God og solid rådgivning God og solid rådgivning, som har styr på deres ting. Kan varmt anbefales!

Rasmus
- Trustpilot

Tanja har ydet en helt formidabel… Tanja har ydet en helt formidabel service til os uerfarne boligkøbere. Kan ikke anbefales nok.

Muharrem
- Trustpilot

Bolighandel God service kan kun anbefales!

Johan
- Trustpilot

Har brugt Din-Bolighandel flere gange… Har brugt Din-Bolighandel flere gange nu. De er rigtigt gode og levere en fantastisk service. Hurtigt og professionelt. Vil helt klart bruge dem igen hvis jeg skal købe ejendom. /Johan

Søren
- Trustpilot

Køb af fritidshus. Alt vedrørende berigtigelse, tinglysning, skøde og refusionsopgørelse blev udført hurtigt, proffessionelt og meget tilfredsstillende. Tilmed for en ganske fornuftig pris.Ana Cristina & Søren

Lone
- Trustpilot

Overraskende nærmest døgnservice Hurtig, imødekommende og proffesionel vejledning. Helt igennem en rigtig god oplevelse til en konkurrencedygtig pris. Min varmeste anbefaling. Vh. Lone Just Andersen

Semantix
- Trustpilot

Hurtige Hurtige, professionelle, kommunikerende og meget konkurrencedygtige på prisen.

Anna
- Trustpilot

Hurtig og professionel betjening Hurtig og professionel betjening. Altid mulighed for at rette henvendelse med spørgsmål, hvis tvivl. Kan varmt anbefales.

Janni
- Trustpilot

Vi fik en fantastisk god service Vi fik en fantastisk god service. Tanja var effektiv og virkelig hurtig. De bedste anbefalinger herfra.

Lars
- Trustpilot

Alt er forgået gnidningsløst Alt er forgået gnidningsløst. Nemt og uden problemer.. Kun positiv feedback herfra.

Ole
- Trustpilot

Nemt og bekvemt God vejledning, nem kommunikation og hurtig of effektiv betjening

Kasper
- Trustpilot

Meget kundevenlig og hurtig betjening… Meget kundevenlig og hurtig betjening af tinglysning - til en pris der er til at forstå!

Morten
- Trustpilot

Tilfredse kunder Trygt og profesionelt. Vi havde Tanja som rådgiver. Hun var god.

Mathias Eskerod Avatar
Mathias
- Facebook

Tak for hjælpen og hurtig ekspedition ift. Skødeændring og Tinglysning 👍🏼

Steen
- Trustpilot

Kan anbefales.

Mikkel
- Trustpilot

God og effektiv rådgivning God og effektiv rådgivningVores advokat gav os grundig rådgivning og var god til at gøre os opmærksomme på forbehold.

Marianne
- Trustpilot

Kan varmt anbefale Din Bolighandel Kan varmt anbefale Din Bolighandel. Fik venlig og kompetent hjælp til køb af bolig. Tak for det!

Christian
- Trustpilot

Gode advokater Rigtig gode advokater

Alex
- Trustpilot

I.a.b.Intet negativt at bemærke. I.a.b.Intet negativt at bemærke.

Bo
- Trustpilot

Super professionalisme Super professionalisme, punktlighed og styr på sagerne. Den varmeste anbefaling herfra.P.S. jeg har benyttet din bolighandel til 2 handler nu, begge med super tilfredshed.

Hashim
- Trustpilot

Kan klart anbefales! Vi har brugt Din-Bolighandel i forbindelse med køb af nyt hus, og det har helt klart været en af de bedste oplevelser. Utroligt kompetente og de svarer lynhurtigt gennem hele processen, samt sørger for at der er styr på alt. Kan helt klart anbefales, det er penge godt givet ud 🙂 Tusind tak til Elisabeth 👍

Kristian
- Trustpilot

Hurtig og kompetent behandling Hurtig og kompetent behandling. Kan kun give de absolut bedste anbefalinger.

Søren
- Trustpilot

Hurtig og kompetent ekspedition Hurtig og kompetent ekspedition. Fornuftigt prisniveau.Kan varmt anbefales.

Kirsten
- Trustpilot

Hurtig professionel assistance. Hurtig professionel assistance.Alt forløb tilfredsstillende.Fornuftig pris

Sussi
- Trustpilot

Super kompatibel firma til at stå for bolighandler. Vi har været yderst tilfreds med at bruge jer i forbindelse med vores bolighandel, selv om der opstod problemer med godkendelse af køber tog i også hånd om dette, super flot arbejde hele vejen igennem.

Birte
- Trustpilot

Altid venlig og hurtig betjening Altid venlig og hurtig betjening, trods anderledes og vanskelig sag!

Steffen Enggaard Kristensen Avatar
Steffen
- Trustpilot

Tager sig ikke tid til dine spørgsmål - dog god pris Fin pris. OK kommunikation. Dog blev jeg overfuset af en af medarbejderne ved køb af bolig, som blev ualmindeligt sur over mine dybdeborende spørgsmål. Hun råbte decideret på telefonen, og jeg måtte forklare hende, at hun altså var til for at hjælpe mig. Kan umiddelbart ikke anbefales, med mindre man blot vil spare penge. Hvis man søger god service og styr på tingene samt plads til spørgsmål, bør man prøve et andet sted.

Lau
- Trustpilot

Stor anbefaling! Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med mit køb af lejligheden, alt fra start til slut.Tak til Elisabeth Gregersen for det gode samarbejde. Stor anbefaling!

Niels
- Trustpilot

Alt forløb som det aftalte Alt forløb som det aftalte. OK

M.C.
- Trustpilot

Very professional Very professional. Fully comprehensive service.

Christian
- Trustpilot

Kære Michael Kære MichaelTak for det gode samarbejde, din ærlighed og hurtige ekspedition vedrørende skødeskrivning, bedre kan det ikke blive, Glædelig Jul og et fredfyldt Nytår!🎄🎄🎄🎁🎄🎄🎄

Lone
- Trustpilot

Jeg har været super tilfreds med… Jeg har været super tilfreds med samarbejdet med mit køb af sommerhus, hvor tingene skulle ske hurtigt.

Anne
- Trustpilot

Fin service fra start til slut 👍🏻

Lise
- Trustpilot

Tinglysning af "skilsmisseskøde" Jeg skulle have tinglyst et skøde på mit hus i forbindelse med overtagelse efter skilsmisse ("skilsmisseskøde"), og det tog nærmest ingen tid at få det ordnet. Det var hurtigt og nemt og til en rigtig fin pris. De bedste anbefalinger herfra.

Per
- Trustpilot

Hurtig og med gode informationer… Hurtig og med gode informationer undervejs

Lone
- Trustpilot

Skøde og refusionsopgørelse Skøde og refusionsopgørelse. Er meget tilfreds med den hjælp og vejledning jeg har fået, når man er ældre og ikke er sikker på en pc eller i phone. Tak for hjælpen.

J.
- Trustpilot

Glimrende hjælp og tålmodighed med… Glimrende hjælp og tålmodighed med bankens sendrægtighed.

Kunde
- Trustpilot

Super service Tanja er top professionel og svarer lynhurtigt på henvendelser.Kan helt klart anbefales!Der var mange ting vi ikke selv havde overvejet at være opmærksomme på i forbindelse med køb af hus, som hun påpegede!

Connie
- Trustpilot

Har fået en fantastisk service hos din… Har fået en fantastisk service hos din bolighandel, hele tiden update på mail hvad man nu skulle huske på. Altså vi er tilfredse 👌 tak til Elisabeth Gregersen

Mogens
- Trustpilot

Hurtig og præcis rådgivning +… Hurtig og præcis rådgivning + gennemførelse af tinglysningsopgave.

Belinda
- Trustpilot

Stor anbefaling! Jeg havde brug for en boligrådgiver i forbindelse med køb af lejlighed. En ven fortalte om Din-bolighandel.dk, og havde kun gode erfaringer. Her er jeg enig. Blev mødt af en kompetent rådgiver, med overskud, høflighed og som var utrolig hjælpsom. Jeg fik hjælp hele vejen fra start til slut, og blev opdateret hver gang der var nyt. Hvis der var noget som ikke var som det skulle være, fik jeg straks besked. Tak for god hjælp!

Carsten
- Trustpilot

Bare i orden Jeg har nu i flere omgange haft fornøjelsen af Din-Bolighandel, senest ved køb af sommerhus. Man skal lede længe efter så pligtopfyldende og professionel behandling, som vi har oplevet.Carsten og Lene Nykøbing F

John
- Trustpilot

Det har været en god oplevelse Det har været en god oplevelse . Venlig, imødekommende dialog.

Vladimir
- Trustpilot

I orden Alt var hurtigt, professionel og til tiden.

Lennart
- Trustpilot

Fremragende hjælp! Vi har fået hjælp af Tanja B. ifbm. 2x huskøb over de seneste år. Hvis Tanja B. er udtryk for det generelle niveau hos Din-Bolighandel, kan jeg varmt anbefale det!

Jan
- Trustpilot

Supernemt og hurtig betjening

Karen
- Trustpilot

Vi har nu benyttet os af… Vi har nu benyttet os af Din-Bolighandel tre gange inden for de sidste 3 år i forbindelse med både køb og salg af ejendom. Vi har fået en hurtigt, effektiv og professionel rådgivning og ekspedition af vores handler. Vi vil til hver en tid anbefale Din-Bolighandel til andre.

Emil
- Trustpilot

Søde mennesker og god service. Vi har brugt Din-bolighandel.dk ved køb af 2 huse.Begge oplevelser har været helt i top.Vi nævner gerne din-bolighandel.dk når vi taler om bolig køb.Vi forventer at bruge Din-bolighandel igen når vi køber hus igen.

Brian
- Trustpilot

Perfekt sagsbehandling! Perfekt gennemførelse af skøde og refusionsopgørelse mm. ifm. ejendomshandel. Udpræget service og dialog gennem hele forløbet, med meget korte svartider.Kan kun anbefales!

Johanne
- Trustpilot

Fuld tilfredshed Fuld tilfredshedFra start til slut i bolighandlen har vi fået en god hjælp af Tanja, der har taget sig god tid til at forklare handlens proces og dokumenter, så det blev forståeligt for os.Tanja må arbejde ca døgnet rundt, for der var altid hurtigt svar.Jeg vil klart anbefale Din-bolighandel og ville også bruge dem igen ved evt nyt boligkøb.

Maria
- Trustpilot

De varmeste anbefalinger Det er anden gang vi bruger din-bolighandel og vi er endnu en gang tilfredse med forløbet. Priserne er rimelige og vi oplevede at blive taget i hånden hele vejen. Selvom vores huskøb gav lidt uventede bum på vejen, så var Tanja med hele vejen og informerede godt undervejs.

Anne
- Trustpilot

Vi giver hermed vores bedste… Vi giver hermed vores bedste anbefalinger. Vores opfattelse er hurtige svar og professionel håndtering af vores bolighandel. Tak for Michaels indsats i denne handel.

kunde
- Trustpilot

Godt arbejde

Simon
- Trustpilot

yderst tilfredsstillende behandling. Yderst tilfredsstillende behandling.

Anja Jessica Drachmann Knudsen Avatar
Anja
- Trustpilot

Meget tilfreds Meget tilfreds. Hurtig behandling.

Torben
- Trustpilot

Jeg benyttede Din-Bolighandel.dk ved salg af en byggegrund. Jeg benyttede Din-Bolighandel.dk ved salg af en byggegrund.Tilgængeligt personale, behagelig og hurtig ekspedition.

Tanja
- Trustpilot

Hurtig svar Hurtig svar, ved spørgsmål.

Ole
- Trustpilot

Jeg oplevede en hurtig og kompetent… Jeg oplevede en hurtig og kompetent støtte til mit hus køb.

Tina
- Trustpilot

Professionel hjælp og kort handle- og… Professionel hjælp og kort handle- og svartid. Der er styr på sagerne 🙂

Peter
- Trustpilot

Vi er fuldt ud tilfredse med… Vi er fuldt ud tilfredse med Din-Bolighandel.dk og kan kun anbefale dem til andre.

Dan,
- Trustpilot

God service Guider og hjælper dig professionelt og trygt igennem din bolighandel. De allerbedste anbefalingerne herfra.

Peder
- Trustpilot

God og hurtig service til en skarp pris.

Robert
- Trustpilot

Huskøb Har brugt Din-Bolighandel ifm. køb af hus, og jeg oplever det som nemt og trygt til en yderst fornuftig pris. Stor anbefaling herfra!

Rebekka Mary Møller Avatar
Rebekka
- Trustpilot

Super professionelt udført arbejde og… Super professionelt udført arbejde og til en fair pris.

Julie
- Trustpilot

Det hele er forløbet super nemt Det hele er forløbet super nemt. Ingen klager herfra

Charlotte
- Trustpilot

En hurtig og konstruktiv proces En hurtig og konstruktiv proces, som hele vejen bar præg af venlighed og hjælpsomhed.

Allan
- Trustpilot

God og hurtig behandling af sagen. God og hurtig behandling af sagen.De bedste anmeldelser herfra 😊👍

Frede Brink Nielsen Avatar
Frede
- Google

Rasmus
- Trustpilot

Engageret og fin oplevelse Engageret og fin oplevelse. Ville bruge dem igen.

Marc
- Trustpilot

Rigtig godt forløb Rigtig godt forløb. Der har været styr på tingene hele vejen, og det har været dejligt at kunne overlade alt det praktiske til en fagmand, uden at skulle bekymre sig om noget.

Allan
- Trustpilot

Fantastisk service hele vejen igennem.

Brian
- Trustpilot

Hurtig tilbagemelding og yderst god… Hurtig tilbagemelding og yderst god service

Bjørn
- Trustpilot

Virkelig prof Virkelig prof. - hele vejen igennem, var alt virkelig betryggende!

Morten
- Trustpilot

Super kompetent og relevant

Josef
- Trustpilot

Skide gode Skide gode, mega professionelle og altid klar til at hjælpe hvis man ikke helt forstår tingene

Jørgen
- Trustpilot

Meget nemt og billigt. Vi fik klar vejledning om hvad vi skulle sende af dokumenter. Skødet var tinglyst efter nogle få dage. Meget nemt og billigt.

Marie
- Trustpilot

Giver Tanja vores varmeste anbefalinger Giver Tanja vores varmeste anbefalinger. Hun har arbejdet hurtigt og effektivt, stillet de rigtige spørgsmål, givet gode forslag kontraktsændringer, taget kontakt til kommune samt mindet os om frister mv. Kort sagt har hun sparet os for en masse tid og besvær og givet os tryghed i forløbet med køb af hus.

Pernille
- Trustpilot

Super god Super god service og kompetence

Henrik
- Trustpilot

Fantastisk service hele vejen igennem Fantastisk service hele vejen igennem. Kun de varmeste anbefalinger til Din-Bolighandel herfra.

Thomas
- Trustpilot

Suveræn service

Morten
- Trustpilot

Alt gik fint til tiden Alt gik fint til tiden - godt til prisen.

Maja
- Trustpilot

Hurtig respons og god hjælp til boligkøb

Thomas
- Trustpilot

Meget professionel og hurtig service Meget professionel og hurtig service. De er meget hurtige til at svare på mails. nnJeg kan varmt anbefale din-bolighandel.dk

Mark
- Trustpilot

Bolig rådgivning på højt plan De bedste penge der givet ud når man skal købe bolig. Stor hjælp fra start til slutSpørgsmål og tvivl blev altid svaret inden 24 timer det kalder jeg service på højt planHilsenMark og IbenEgå 8250

Lea
- Trustpilot

Vi har været yderst tilfredse med alt Vi har været yderst tilfredse med alt hjælp og rådgivning vi har fået i forbindelse med vores huskøb. Vi har haft rådgiver på fra vi underskrev købsaftalen og helt til handlen var endelig. En god investering.

kunde
- Trustpilot

God og professionel service.

Carsten
- Trustpilot

Hurtigt og professionel Hurtigt og professionelt.

Uffe Von Egedal Avatar
Uffe
- Trustpilot

Perfekt hjælp Har fået upåklagelig hjælp til min boligkøb! Har ikke meget forstand på det selv, men har fået gode råd og vejledning undervejs, og min sag er taget godt hånd om. Når jeg skal have lavet andre ting vil jeg uden at tøve kontakte selskabet igen

Patrick
- Trustpilot

Super rådgivning!

Carsten
- Trustpilot

Tanja Bjergård er en rigtig god og… Tanja Bjergård er en rigtig god og meget vedholdende rådgiver, der kommer ud i alle hjørnerne i forbindelse med et boligkøb. Al kommunikation er enkel og direkte og man bliver holdt i hånden i processen uden at det på nogen måde er omklamrende. Vi har anvendt Din Bolighandel og Tanja tidligere til udarbejdelse af skøde og tinglysning. Også der var vi meget tilfredse. Nu har vi købt vores første sommerhus, og var ikke i tvivl om, at Tanja skulle hjælpe os igen.Vi kan kun give Tanja og Din bolighandel vores bedste anbefaling!

Peter
- Trustpilot

God rådgivning God rådgivning. Gode til at følge op og proaktive.

Thomas
- Trustpilot

Kompetent og effektiv rådgivning Kompetent og effektiv rådgivning. Yderst tilfreds.

Bo
- Trustpilot

Det drejede sig om en familie-handel Det drejede sig om en familie-handel, Det foregik nemt og smidigt. Der er dialog, når der er brug for det, og så er prisen i orden. Der er ikke noget at udsætte på Din-Bolighandel.dk. I hvert fald når det drejer sig om en ukompliceret handel.

Morten
- Trustpilot

Super professionelt og god service Har kun godt og sige om Din-Bolighandel..Meget professionelt og nemt..Man er godt oplyst i forløbet og har ro i maven med det hele.. Tak for godt arbejde!

Kartish Shetty Avatar
Kartish
- Trustpilot

Warmest recommendations from us. Warmest recommendations from us.It was our first house purchase and Tanja guided us through the whole process swiftly. The communication was easy and quick and all our questions were promptly attended to. Great experience. Definitely recommend.Kartish

Vibeke Søgaard Madsen Avatar
Vibeke
- Trustpilot

Kan kun anbefales Kan kun anbefales. Nemt og hurtigt. Vi fik hjælp til skødet på vores sommerhus og det var lige efter bogen.

SERVICEPOINT-ID:
- Trustpilot

Super service Super service. Hurtigt , effektivt, ekstra ydelse uden beregning. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Jette
- Trustpilot

Super god service Super god service. Nemt og fleksibelt samt personligt. Og så er de meget konkurrencedygtige på prisen.

Rasmus
- Trustpilot

Glimrende ekspedition og altid meget… Glimrende ekspedition og altid meget hjælpsom betjening. Min bedste anbefaling

Rasmus
- Trustpilot

God og kompetent service Jeg fik en super god service af en kompetent medarbejder og hele processen gik hurtigt. Kan klart anbefales.

Christina Pedersen Avatar
Christina
- Trustpilot

Nemt og hurtig sagsbehandling.

Anders Schmidt Avatar
Anders
- Trustpilot

God og tryk service!! Har fået en fremragende, profesionel og flexibel service af Tanja Bjerregaard og Din-bolighandel.dk. Glad for en god detaljeret gennemgang af mit første huskøb. Takker herfra👍🏻

Thomas
- Trustpilot

Andelsbolighandel Helsingør Stor ros og flot arbejde i forbindelse med min bolighandel.Meget professionel håndtering af min sag. Vil bestemt anvende dem igen.

Jonas
- Trustpilot

Fantastisk oplevelse med købe-rådgivning samt testamente. Vi stod og skulle købe hus og fik anbefalet Din-Bolighandel.dk som rådgiver ift. købsprocessen og hele forløbet frem til overlevering af huset. Dette har vi ikke fortrudt et eneste sekund, da vi virkelig blev holdt i hånden helevejen igennem med professionel vejledning. Står du/I som førstegangskøbere - så tøv ikke med at tage kontakt til Tanja. Ifbm. boligkøbet ville vi som nybagte forældre og nu husejere, gerne sikre os bedst muligt (vi er ikke gift). Dette resulterede i, at vi også fik lavet et testamente igennem Din-Bolighandel hos Elisabeth, som kyndig tog os igennem processen frem til færdiggørelse - og så til en konkurrencedygtig pris.De bedste anbefalinger herfra.

Lars
- Trustpilot

Nemt og enkelt - hver gang Har benyttet mig af din-bolighandel.dk ad flere omgange, både som køber og sælger. Alle gange har det foregået nemt og professionelt og eventuelle spørgsmål blev besvaret meget hurtigt selvom kommunikationen foregik via e-mail. Vil ganske sikkert benytte mig af deres hjælp igen hvis behovet skulle opstå.

Helle
- Trustpilot

De var flinke til at besvare spørgsmål… De var flinke til at besvare spørgsmål inden vi rigtigt havde besluttet at få deres hjælp til tinglysning. Hurtige svar pr mail. Tillidsvækkende og det er værdsat når man aldrig mødes face to face, når det hele foregår elektronisk.

Sven
- Trustpilot

Levede op til alle forventninger Hurtige svar, styr på lovgivning, udførte opgaver til tiden...ingen ting man kunne klage over. Vil klart bruge dem igen ved næste huskøb.

Lars
- Trustpilot

Fantastisk service Fantastisk service. Svar indenfor få timer fra oprindelig henvendelse via web, hjælp til bolighandel eksekveret til fuld tilfredshed og en absolut rimelig pris. Mindre end 10 dage fra bud til nøgleoverdragelse - ikke mindst fordi Pernille tryllede alt igennem. Kan VARMT anbefale!

Jeppe
- Trustpilot

Grundkøb Der er ikke noget at sætte en finger på. God service.

Marianne
- Trustpilot

Vi fik grundig vejledning og hjælp. Vi fik grundig vejledning. Hurtig svar på mail, når vi stillede spørgsmål. Det gjorde vi tit og ofte, uden sure miner, kom der altid hurtig svar. Punkter i købsaftalen blev gennemgået, så det var til at forstå. Gode tydelige mail, som vi kunne læse og få stort udbytte af, da de alle var skrevet i menneskesprog, tak for det. Vi takker, for den gode hjælp også selv om vi spurgte, måske lidt for meget🥰

Glenn
- Trustpilot

Super service Vi brugte Din-Bolighandel til køb af hus. Vores rådgiver Tanja hjalp os rigtigt godt under hele forløbet - og vi følte os i trykke hænder!Spørgsmål bliver besvaret hurtigt og fyldestgørende.Alt i alt, en super positiv oplevelse!

Mikael Høwisch Olesen Avatar
Mikael
- Trustpilot

Vi brugte dem ifm Vi brugte dem ifm. køb af hus og det var tydeligt fra starten at rådgiveren var virkelig kompetent. Hun hjalp os trygt og godt gennem hele forløbet og vi føler, at vi har fået enorm værdi for pengene. Dem bruger vi helt sikkert igen, hvis vi skal købe/sælge igen engang. Rådgiveren var lydhør, svarede hurtigt tilbage når vi havde spørgsmål, holdt os opdaterede og var proaktiv. Sælgers mægler var noget sløv i betrækket, men vi var ikke et øjeblik i tvivl om at vores rådgiver alligevel havde styr på situationen på trods af, han var så tung at danse med. Tak for et trygt og godt forløb.

Mette
- Trustpilot

Som førstegangskøbere følte vi os i… Som førstegangskøbere følte vi os i gode hænder hos Tanja. Hun var forstående for alle vores spørgsmål, yderst professionel i kommunikationen mellem sælger og mægler - og altid to skridt foran. Hun får vores største anbefaling!

Brian
- Trustpilot

Gik bare lige efter bogen.

Karsten
- Trustpilot

Godt samarbejde om udformning af testamente God dialog og godt samarbejde om udformning af teksten til vores gensidige testamente. Der var altid hurtig reaktion på vores henvendelser og stor lydhørhed over for vores ønsker. Det juridiske sprog blev forklaret på en nemt forståelig måde.

Allan Mikkelsen Avatar
Allan
- Trustpilot

Vi brugte dem til hjælp med køb af… Vi brugte dem til hjælp med køb af sommerhus, kan kun sige godt om forløbet...Så kan klart anbefales

Belmin Sulejmanovic Avatar
Belmin
- Trustpilot

Hurtigt betjening og super arbejde Hurtigt betjening og super arbejde. Der fik få dage fra den første kontakt til det færdige arbejde. Vi er yderst tilfreds med arbejdet.

Helle
- Trustpilot

Vi kan varmt anbefale Din-Bolighandel.dk Vi havde Elisabeth Gregersen som hjalp os igennem vores hus køb.Vi kan kun sige tusind tak for en fantastisk service.Det har været meget overvældende i det vi aldrig har prøvet det før.Da vi begyndte det her tænke vi at det bare var at betale udbetaling og så var det det. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestiller os at der var så meget, man skulle i gemmen.Derfor skal Elisabeth Gregersen have en meget stor tak for at hun har være der for os, med en fantastisk service.Hvis vi kunne give 10 stjerner ville vi gøre dette. Vi kan varmt anbefale Din-Bolighandel.dkHilsenfamilien winther.

Kim
- Trustpilot

Kompetent Kompetent, effektiv, korrekt og hurtig sagsbehandling.Det er 4. gang vi benytter Din-Bolighandel.dk og vi har anbefalet dem til flere andre. Alle er fuldt tilfredse.

Martin
- Trustpilot

Top professionel rådgivning Rigtig god assistance af Tanja fra Din-bolighandel.dk. Meget proaktiv og har fulgt handel til dørs over en 12 måneder lang periode. Kan varmt anbefales!

Lise
- Trustpilot

Professionelle og grundige Vores forløb har været rigtig godt og er håndteret på et professionel plan med grundig rådgivning/Support og ligeledes med stort detaljegrad. Vi kan klart anbefale Din-Bolighandel.dk til andre.

goran vuk Avatar
goran
- Trustpilot

Det var nemt og effektivt

Mirete
- Trustpilot

Super service Super service, altid tilgængelig og altid hjælpsom, uanset emnet. Og samtidig proaktiv og forklarende for alle processer - jeg føler mig helt tryg hver eneste gang, og vender tilbage næste gang jeg får brug for det.

Brian
- Trustpilot

Fantastisk og topprofessionel… Fantastisk og topprofessionel service... kan kun anbefale...

Jonas
- Trustpilot

Excellent experience from the first day… Excellent experience from the first day when an apartment acquisition deal was initiated to the last day closing the deal.

Nikolaj
- Trustpilot

Jeg er fint tilfreds Jeg er fint tilfreds. Udarbejdelse af skøde, opfølgning med parterne og refusionsopgørelse... Alt gik fint.

claus
- Trustpilot

Total proff og hurtig vi siger bare tak.

Jacob
- Trustpilot

Super super effektivt!!

Døndu
- Trustpilot

Venlig og nede på jorden Venlig og nede på jorden. Svarer på spørgsmål hurtigt..vender hurtigt tilbage.

Sonny
- Trustpilot

Fint. Det fungere bare.

Julie Vistisen Avatar
Julie
- Google

Hurtigt respons, god vejledning og effektiv behandling.

Jan
- Trustpilot

Nemt og god service

Kjeld
- Trustpilot

Salg af hus forløb godt og enkelt Salg af hus forløb godt og enkelt med hjælp fra Din-Bolighandel.dk. Vores kontaktperson fr. "D****" gav en ekstra god service hele vejen, så vore bedste anbefaling herfra 🙂 🙂

15585

Boligkøber?

Få straks tilsendt vores 10 bedste råd til dit boligkøb!

Plus modtag løbende vores nyhedsbrev med gode tilbud, tips og konkurrencer!

Jeg accepterer samtidig vilkår og betingelser
Scroll til toppen