Tinglysning af skøde, skødeskrivning og berigtigelse

Når du som køber skal overtage fast ejendom, skal der ske udarbejdelse af skøde samt tinglysning af skøde. Skødet er nemlig din dokumentation for, at du er retmæssig ejer af den pågældende ejendom – dette kaldes også berigtigelse.

Såfremt du ikke ønsker rådgivning i forbindelse med dit køb, men alene søger bistand til berigtigelse af handlen – herunder udfærdigelse og tinglysning af skøde – efter købsaftalen er underskrevet af både dig og sælger, og handlen er endelig, tilbyder vi gerne vores professionelle hjælp med en fair og billig skødeskrivning. Vores pris på udarbejdelse af skøde og tinglysning af skøde er som følger (hvis du køber gennem en mægler; se venligst længere nede):

For 1.700,- får du både skødeskrivning og tinglysning af skøde

Bestil

Prisen er inklusiv moms (ekskl. tinglysningsafgift til staten) og omfatter følgende service fra en erfaren køberrådgiver:

  • Udarbejdelse, ekspedition og tinglysning af skøde
  • Løbende korrespondance med dit samt sælgers pengeinstitut
  • Frigivelse af købesummen overfor sælger når din ankomst til ejendommen er sikret, og der foreligger endeligt skøde uden anmærkninger
  • Tinglysning af debitorskifte på sikkerhed til ejerforeningen samt evt. forhøjelse heraf hvis relevant (mod ekstra honorar)*
  • Afslutning af handlen

Oftest skal der dog, tillige v. køb af fast ejendom gennem ejendomsmægler, udarbejdes en afsluttende refusionsopgørelse for korrekt fordeling af udgifterne dig og sælger imellem.
Sælger skal betale omkostningerne for ejendommen for tiden indtil overtagelsesdagen, og du som køber skal betale omkostningerne fra og med overtagelsesdagen. Hvis der handles gennem mægler, tilbydes der kun nedenstående pakke grundet tidsforbruget er højere.

Billig skødeskrivning – Fuld berigtigelse ved handel gennem mægler

Bestil

Udarbejdelse af skøde samt tinglysning af skøde inkl. refusionsopgørelse koster. 2.950,- inkl. moms.

Berigtigelse og skødeskrivning – gratis guide

Hvis du vil vide lidt mere om de forskellige faser i en typisk berigtigelse af bolighandel, har vi udarbejdet nogle gratis guides for både skødeskrivning og berigtigelse ved køb/salg af bolig som kan læses i PDF-format på disse links:

Berigtigelse for køber – Guide

Berigtigelse for sælger – Guide

Skødeskrivning familiehandel/privat handel – Guide

Mere information om skødeskrivning

Bemærk, disse er uden rådgivning. Vi gennemgår ikke handlen, men ekspederer skøde evt. refusionsopgørelse som beskrevet ovenfor.

Hvis du blot skal have lavet en ændring af skøde eller skøde ved familiehandel, så tilbyder vi billig skødeskrivning for kr. 1.700 inkl. moms.

Se mere under skøde ved familiehandel

*Ved private-/familiehandler; se venligst eventuelle tillæg på vores prisliste-side her.

*Ved køb af ejerlejlighed har ejerforeningen typisk tinglyst en pantsikkerhed. Sikkerheden etableres typisk i form af ejerpantebreve, skadesløsbreve el. pantstiftede vedtægter og er en garanti for at fællesudgifterne bliver dækket ved en eventuel tvangsauktion. Såfremt pantsikkerheden skal transporteres til dig som køber og/eller pantsikkerheden skal forhøjes, skal der udfærdiges en digital allonge til pantebrevet som tillige skal tinglyses. For udarbejdelse og ekspedition heraf kræver Din-Bolighandel.dk et tillæg på 1.700,-

trustpilot logoDin-BolighandelDin-Bolighandel

15585

Boligkøber?

Få straks tilsendt vores 10 bedste råd til dit boligkøb!

Plus modtag løbende vores nyhedsbrev med gode tilbud, tips og konkurrencer!

Jeg accepterer samtidig vilkår og betingelser
Scroll til toppen