Servitut tinglysning

Tinglysning servitut

Er du og din nabo blevet enige om noget der skal gælde som særaftaler for jeres grunde, kan I få tinglyst en servitut der opretholder rettigheden, dette er noget vi kan hjælpe jer med.

Har I en ideel anpart og I ønsker at dele haven op eller lignende særrettigheder for evt. kælderrum, kan vi også tinglyse dette for jer.

Ligesom vi kan hjælpe jer med tinglysning af jeres samejeoverenskomst eller gensidig sikkerhed i form af pantstiftende vedtægter.

Servitut tinglysning: De fleste servitutter kan vi tilbyde at tinglyse for et salær på kr. 2.950,- ekskl. tinglysningsafgift til staten. (Pt. 1.850 kr. i 2023)


Kontakt os nu i formularen for at få et tilbud til Jeres specifikke tinglysning. Vi svarer altid inden for 24 timer på alle henvendelser.

Læs gerne vores Trust Pilot anmeldelser for hvorfor i bør vælge os som Jeres fremtidige samarbejdspartner.

Vi kan også hjælpe med tinglysning eller aflysning af servitutter for grundejerforening eller ejerforening -læs mere på denne side omkring tinglysning af servitut grundejerforening.

Hvad er en servitut?

En servitut er forskellige bestemmelser tinglyst på den ejendom som bestemmelsen gælder for.

Der findes forskellige slags servituter. F.eks. servitutter omkring vedligeholdelse af ledninger nedlagt på ens ejendom. Det kan være begrænsninger i Lokalplanen for området. Andre typer kunne være nabos ret til færdsel over ens ejendom eller lejers ret til at bebo ejendommen indtil lejer dør.

Scroll to Top