Tanja Bjerggaard - ejendomsmægler

Tanja Bjerggaard

Ejendomsmægler, MDE, Jurist

Tanja er uddannet ejendomsmægler, MDE og har arbejdet med handel af fast ejendom i mere end 13 år. Hos Din-Bolighandel arbejder hun med køberrådgivning, selvsalg, projekt og landbrug.

Tlf.: +45 36 96 54 50
tanja@din-bolighandel.dk

Mads Bendix Sørensen

Mads Bendix Sørensen

Cand. Jur.

Mads er uddannet Cand. Jur. og har tidligere arbejdet private og erhvervsmæssige boligprojekter. Hos Din-Bolighandel arbejder han med køberrådgivning, skøder og erhverv.

Tlf.: +45 61 40 43 81
mads@din-bolighandel.dk

Elisabeth Gregersen

Elisabeth Gregersen

Merkonom, Jurist

Elisabeth er uddannet Merkonom. Hun er tidligere ejendomsmægler, og har de seneste 12 år arbejdet med handel af fast ejendom på 2 advokatkontorer. Hos Din-Bolighandel arbejder hun med køberrådgivning, testamenter, ægtepagter og sameje.

Tlf.: +45 25 77 71 21
eg@din-bolighandel.dk

Dorte H. Nielsen - ejendomsmægler

Dorte H. Nielsen

Ejd.mægler, MDE, Valuar, Jurist

Dorte er uddannet ejendomsmægler, advokatsekretær og valuar. Dorte har endvidere været indehaver af egen mægler butik. Hos Din-Bolighandel arbejder hun primært med køberrådgivning og selvsalg.

Tlf.: +45 60 14 33 17
dorte@din-bolighandel.dk

Sanne Herstal - ejendomsmægler

Sanne Herstal

Ejd. mægler, MDE

Sanne er uddannet Ejendomsmægler, MDE og certificeret køberrrådgiver med årevis af erfaring på området. Hos Din-Bolighandel arbejder hun udelukkende med køberrådgivning.

Tlf.: +45 30 14 47 21 
sanne@din-bolighandel.dk

Michael Bjerggaard

Michael Bjerggaard

Cand. Merc.

Michael er uddannet Cand.Merc og kommer fra en finansiel baggrund. Hos Din-Bolighandel udarbejder han primært skøder.

Tlf.: +45 36 96 54 55
michael@din-bolighandel.dk

Marcus Artmann

Marcus Artmann

Stud. Jur.

Marcus studerer jura på Københavns Universitet. Hos Din-Bolighandel hjælper Marcus primært til med oprettelsen af skøder.

Tlf.: +45 71 96 73 33
marcus@din-bolighandel.dk

Om Din-Bolighandel

Din-Bolighandel er en kompetent og yderst konkurrencedygtig partner i din bolighandel.

Din-Bolighandel har over 20 års erfaring indenfor ejendomshandel, skødeskrivning og tinglysning, og kender således alle facetter af en bolighandel. Vi har årligt mere end 1.500 handler og er derfor en af Danmarks mest erfarne på området.

Vi tilbyder nogle af Danmarks skarpeste priser, sammenlignet med andre aktører i branchen – uden at gå på kompromis med kvaliteten, idet vi har et yderst godt struktureret sagsbehandlingsforløb og ingen høje omkostninger til dyre lokaler.  Vi er glade for, at det høje kvalitets –og serviceniveau også er afspejlet i vores flotte anmeldelser på Trustpilot, som du bl.a. kan se på denne side. Læs også vores ordbog over de typisk termer i en bolighandel.

Vi tilbyder altid ingen handel – intet honorar ved køb af ejendom* og er ansvarsforsikret gennem DE hos HDI så du vil altid være i trygge hænder.

*Gælder kun køb af bolig ikke selvsalg/skødeekspedition. Fungerer ved at kunden modtager gratis rådgivning i handel nr. 2.

Køberrådgiver med tryghedsmærke
15585

Boligkøber?

Få straks tilsendt vores 10 bedste råd til dit boligkøb!

Plus modtag løbende vores nyhedsbrev med gode tilbud, tips og konkurrencer!

Jeg accepterer samtidig vilkår og betingelser
Scroll til toppen