Tanja Bjerggaard - ejendomsmægler

Tanja Bjerggaard

Ejendomsmægler, MDE

Tanja er uddannet ejendomsmægler, MDE og har arbejdet med handel af fast ejendom i mere end 13 år. Hos Din-Bolighandel arbejder hun med køberrådgivning, selvsalg, projekt og landbrug.

Tlf.: +45 36 96 54 50
tanja@din-bolighandel.dk

Mads Bendix Sørensen

Mads Bendix Sørensen

Cand. Jur.

Mads er uddannet Cand. Jur. og har tidligere arbejdet med private og erhvervsmæssige boligprojekter. Hos Din-Bolighandel arbejder han med køberrådgivning, projekt og erhverv.

Tlf.: +45 61 40 43 81
mads@din-bolighandel.dk

Michael Bjerggaard

Michael Bjerggaard

Cand. Merc.

Michael er uddannet Cand.Merc og kommer fra en finansiel baggrund. Hos Din-Bolighandel udarbejder han primært skøder.

Tlf.: +45 36 96 54 55
michael@din-bolighandel.dk

Om Din-Bolighandel

Din-Bolighandel er en kompetent og yderst konkurrencedygtig partner i din bolighandel.

Din-Bolighandel har over 20 års erfaring indenfor ejendomshandel, skødeskrivning og tinglysning, og kender således alle facetter af en bolighandel. Vi har årligt mere end 1.500 handler og er derfor en af Danmarks mest erfarne på området.

Vi tilbyder nogle af Danmarks skarpeste priser, sammenlignet med andre aktører i branchen – uden at gå på kompromis med kvaliteten, idet vi har et yderst godt struktureret sagsbehandlingsforløb og ingen høje omkostninger til dyre lokaler.  Vi er glade for, at det høje kvalitets –og serviceniveau også er afspejlet i vores flotte anmeldelser på Trustpilot, som du bl.a. kan se på denne side. Læs også vores ordbog over de typisk termer i en bolighandel.

Vi er ansvarsforsikret gennem DE hos HDI så du vil altid være i trygge hænder.

Køberrådgiver med tryghedsmærke
Scroll to Top