Prisforhandling – lad en professionel hjælpe dig med at spare flest penge

Tanja Bjerggaard - ejendomsmægler
Skrevet af Tanja Bjerggaard, Ejendomsmægler, MDE
Sidst opdateret 14. december 2022

Er du en professionel forhandler? Nej det er de fleste ikke, så hvorfor ikke lade en erfaren ejendomsmægler hjælpe dig med prisforhandlingen.

Professionel forhandler

Du kan optimere din økonomi og få mulighed for at spare penge ved købet af din nye ejendom.

din-bolighandel-prisforhandling-skys-the-limit

Ejendomsmægleren

Via vores samarbejdspartnere tilbydes prisforhandling uden mindste betaling, på 10% af det forhandlede nedslag.

Dvs. at ejendomsmægleren gør alt i sin magt for at skaffe dig det størst mulige nedslag i købesummen, således du sparer flest penge og ejendomsmægleren får det største salær.

Hvis du ønsker bistand med prisforhandlingen, så vælger du blot dette som et tillægsprodukt når køberrådgivningen bestilles eller nævn det i telefonen hvis du ringer til os.

Bemærk at dette pt. tilbydes i Storkøbenhavn, Sjælland og Fyn så vi sikrer du får en ejendomsmægler med den største ekspertise og lokalkendskab, men vi udvider snart med flere lokationer til resten af landet.

Bestil

Hvorfor tilbyder Din-Bolighandel ikke dette selv?

Flere boligadvokater og køberrådgivere tilbyder dette som en tillægsydelse. Dette gør vi ikke, da vi ikke mener man både kan være en ekspert i juridisk rådgivning samt prisforhandling på samme tid. Der er helt sikkert andre der har en anden holdning til dette. Vores opgave er at tilbyde dig den bedste og uafhængige juridiske rådgivning, så det er det vi fokuserer på.

Hvor meget afslag kan man forvente?

Det vil altid afhænge af ejendommens beliggenhed, den nuværende markedssituation og antallet af potentielle købere. Derudover vil sælgers sind også spille ind, da der er folk der ikke er meget for at give afslag af princip, så det vil altid afhænge af temperaturen af alle de faktorer lige i den periode du køber bolig.

 

Scroll to Top