Auktionsskøde ved køb og salg af ejendom på tvangsauktion

Tanja Bjerggaard - ejendomsmægler
Skrevet af Tanja Bjerggaard, Ejendomsmægler, MDE
Sidst opdateret 29. august 2023

Har du købt en ejendom eller grund på tvangsauktion? Så kan vi hjælpe med at få skødet tinglyst digitalt, hurtigt, let og billigt.

Auktionsskøde - Tinglysning

Tinglysning af auktionsskøde

Hvis du af retten allerede har fået udstedt et auktionsskøde, kan vi nemt hjælpe dig med at få det tinglyst digitalt.

Pris for auktionsskøde tinglysning

Tinglysning af auktionsskøde i forbindelse med tvangsauktion koster kr. 1.950,- inkl. moms. – afgiften til staten betales ud fra budsummen tillagt størstebeløbet. Afgiften udgøres af en fast afgift på kr. 1.850 tillagt 0,6% af den variable del.

Bestil

Udarbejdelse af transportskøde ved videresalg

Hvis du har tænkt dig at videresælge ejendommen inden for et år, skal du ikke få lavet auktionsskøde på ejendommen. I stedet kan du få udarbejdet et transportskøde, når køberen er fundet inden for en periode på maks. 12 måneder. 

På denne måde betaler køberen afgiften til staten (ud fra købesummen) — og dermed undgår du selv at skulle betale for ekstra afgifter.

Udarbejdelse af transportskøde koster kr. 1.950,- inkl. moms. Prisen inkluderer ikke evt. indhentelse af samtykkeerklæringer og udskrift af auktionsbog til auktionsskødet. Vi antager, at samtykker og auktionsbog er indhentet på forhånd. Ellers se venligst nedenfor.

Udstedelse af auktionsskøde

Har du ikke allerede fået udstedt auktionsskøde, og skal du have hjælp til at indhente de nødvendige samtykkeerklæringer mv.?

Så kontakt os, og så laver vi en god samlet pris til dig. 

Kontakt

Prisen vil altid afhænge af, hvor mange samtykkeerklæringer der skal indhentes.

Indhentelse af samtykkeerklæringer til auktionsskøde er nemlig en tidskrævende proces. Der kan være alt mellem ét og hundredvis af samtykker, der skal indhentes. 

Derfor kan vi desværre ikke give dig en fast pris, før vi ser sagen med egne øjne – kontakt os gerne nu, så kigger vi på det med det samme.

Auktionsskøde tinglysning – gratis guide

Vil du vide mere om de forskellige faser for tinglysning af skøde købt på tvangsauktion?

Til dig har vi udarbejdet to gratis guides, som du kan læse i PDF-format via links nedenunder.

Den første guide er til dig, som allerede har fået udstedt et skøde:

Mens den anden guide er til dig, som ikke har fået udstedt skøde endnu:

Andre former for skøder?

Så læs mere her om skødeskrivning. Vi kan hjælpe til i alle situationer hvor der kræves et skøde. Det er både i private handler, handler gennem mægler eller som ovenfor ved ejendomme købt på tvangsauktion hvor man skal tinglyse et skøde.

Scroll to Top