Købsvurdering af erfaren mægler for kun 2.500 kr. inkl. moms

Tanja Bjerggaard - ejendomsmægler
Skrevet af Tanja Bjerggaard, Ejendomsmægler, MDE
Sidst opdateret 14. december 2022

Da boliger typisk købes med hjertet kan det være en rigtig god idé at alliere sig med en professionel som kan holde hovedet koldt når man er på udkig efter en ejendom.

Erfarne ejendomsmæglere

Via erfarne ejendomsmæglere, vi har som samarbejdspartnere, tilbydes en gennemgang/besigtigelse af boligen og en købsvurdering.

Din Bolighandel - Købsvurdering

Ejendomsmægleren kan være med til opdage ting du ikke selv har tænkt på er uhensigtsmæssige ved ejendommen, og har ikke nogen følelser i klemme. Du får derfor en ærlig og uafhængig vurdering af ejendommen.

Ekspertise og lokalkendskab

Hvis du ønsker bistand med en besigtigelse af ejendommen, så vælger du blot dette som et tillægsprodukt når køberrådgivningen bestilles eller nævn det i telefonen hvis du ringer til os.

Bemærk at dette pt. tilbydes kun på Sjælland og på Fyn så vi sikrer du får en ejendomsmægler med den største ekspertise og lokalkendskab, men vi udvider snart med flere lokationer til resten af landet.

Bestil

Hvorfor tilbyder vi ikke dette selv?

Flere andre køberrådgivere eller boligadvokater tilbyder at gøre dette på dine vegne mod et gebyr. Vi tilbyder ikke dette da vi ikke er forankret til et sted i landet. Vi har ikke nogen kontorer og mener vores spidskompetence er i den juridiske rådgivning, ikke at tage med ud se ejendomme. Derfor tilbyder vi dette i samarbejde med lokale eksperter.

Svært at parkere følelserne ved døren i et boligkøb

Alle der har prøvet at købe bolig ved at det er svært at se alting ved 1-2 fremvisninger. Vigtigere kan det være at man er følelsesmæssigt involveret i ejendommen man er ude og se. Derfor er det smart at have en uafhængig person med ude og se boligen. Han/hun principielt er ligeglad med om I køber den eller ej og kan derfor give en bedre saglig vurdering. Dette kan minimere risikoen for at købe hatten i sækken.

Scroll to Top