Købsaftale

Købsaftalen regulerer vilkårene for en handel, køber og sælger imellem. Hovedformålet er at der efter aftalens indgåelse ikke kan opstå usikkerhed om på hvilket grundlag handlen er indgået. Vigtigt er også hvad konsekvenserne er for køber og sælger såfremt handlens vilkår ikke overholdes.

Hvorfor få udarbejdet en købsaftale?

En velreguleret købsaftale er således nødvendig for at man både som køber og sælger vil sikre sig mod evt. uoverensstemmelser efter handlens indgåelse. Hvis man bliver uenige om forhold og der ikke er udarbejdet en købsaftale er eneste udvej at lave et søgsmål. Hvis der til gengæld er udarbejdet en velreguleret købsaftale, vil der for rigtig mange mulige uoverensstemmelser være en god beskrivelse eller konsekvens såfremt et vilkår bliver brudt.

Forskel på købsaftaler ift. ejendomstype?

Selvom der kan være forskel på om der bliver lavet en købsaftale til hus, eller købsaftale lejlighed er vigtigheden heraf den samme. Hvis der kun udarbejdes et skøde i handlen. Der vil i den situation ikke være et skriftligt grundlag at henvise til andet end pris og overtagelsesdato, så kan man hurtigt ende i retten.

Hvad koster en købsaftale?

Idet vi har en undersøgelsepligt ved udarbejdelse af en købsaftale er arbejdet noget omfattenede. Prisen vil derfor være noget højere end blot en skødeekspedition. Vi tilbyder dog at udarbejde en købsaftale uden skøde for 6.900. Vi tilbyder også at lave en købsaftale inkl. skøde og refusionsopgørelse for i alt 8.400.

Ord der starter med K

Scroll to Top