Økonomisk rådgivning

Den økonomiske rådgivning i en handel ydes oftest af ens pengeinstitut. Man kan dog også vælge at få en uvildig økonomisk rådgiver i sin handel. Denne rådgiver kan guide én til at foretage de mest fordelagtige valg i forbindelse med finansieringen i handlen for køber. Det kan være rådgivning om opsigelse af de i ejendommen værende lån for sælger. Vi opfordrer altid at man søger finansiel rådgivning i forbindelse med bolighandler.

Skatterådgivning eller anden økonomisk rådgivning

Herudover vil der i enkelte tilfælde være behov for tillige at modtage rådgivning fra en revisor, eksempelvis såfremt ejendommen til dels indeholder erhverv, eller når man handler en landbrugsejendom. Hvis vi skal sætte jer i forbindelse med en økonomisk rådgiver vi kan anbefale, så kontakt os i formularen på denne side, eller se mere under “Kontakt”.

Husk at vores rådgivning aldrig vil indeholde finansiel eller rådgivning om skat. Der vil vi altid henvise til anden rådgiver, revisor eller skat direkte som er forpligtet til at rådegive gratis på deres område.

Skat kan kontakes her.

Uvildig rådgivning i banken

Vi vil gerne minde alle kunder på at man ikke nødvendigvis kan forvente at få 100% uvildig rådgivning i sin bank, da de er sat i verden til at sælge de produkter de har på hylderne, så forhold jer altid kritisk til det i får præsenteret og indhente gerne flere tilbud. Det vil vi også opfordre til med vores egne produkter.

Scroll to Top