Køberrådgivning Projektejendom / Projektsalg

Er din drøm at flytte ind i én helt ny ejendom, som ingen andre har boet i, hvor du haft muligheden for at foretage de valg for indretningen som passer dig bedst og hvor der forhåbentlig går mange år før der skal renoveres, så er et projektkøb noget for dig. Byggeriet er sædvanligvis kun i planlægningsfasen, hvilket giver dig et væld af muligheder men også mange usikkerheder.

Køberrådgivning Projektejendom / Projektsalg

Et projektsalg er langt mere kompliceret end at købe en normal lejlighed, hvorfor Din-Bolighandel naturligvis gerne bistår dig med rådgivning herom. Det er vigtigt for os - som din køberrådgiver - at fastlægge så mange rammer for din nye bolig som muligt, præsentere dine interesser overfor den professionelle bygherre som sidder på den anden side af bordet og mindske din risiko for overraskelser undervejs i byggeriet og ved ejendommens overdragelse.

Føler du dig ikke tryg i dit projektkøb er vi din mulighed for at træde ud af handlen igen, det er inkl. i pakken nedenfor:

Køberrådgivning ved projektkøb indeholder følgende:

  • Gennemgang og analyse af købsaftale samt ejendommens dokumenter
  • Udarbejdelse af forbeholds-/godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler
  • Kontrol af skøde
  • Løbende korrespondance med sælgers ejendomsmægler samt dit og sælgers pengeinstitut
  • Kontrol af refusionsopgørelse
  • Afslutning af handlen

For i alt kr. 9.395,- inkl. moms.

Bestil

Hvad er en projektbolig / et projektsalg?

Ved projektkøb kan man ikke se den ejendom man køber. Man kan kun se tegningerne for hvordan bygherre påtænker at den endelige ejendom og området skal se ud.

Vil man købe en ejendom i et projektsalg, er der måske flere år til ejendommen står færdig og endnu længere tid til at det færdige område ejendommen ligger er færdigudbygget og anlagt.

Tegningerne i projektsalget er i høj grad kun visualiseringer, idéer på tegnebrættet og dermed ikke en facitliste for hvordan din kommende bolig eller området ejendommen kommer til at ligge i, ender med at se ud. Detaljerne i et projektkøb er derfor meget vigtige at få en køberrådgiver i Din-Bolighandel til at granske for dig. Vi sørger for i vores køberrådgivning at gennemgå forskellen med dig på billederne i salgsmaterialet og hvordan den færdige ejendom kommer til at se ud.

Købsaftalen og vilkårene for et projektkøb / projektbolig

Købesummen er i høj grad også en vigtig faktor ved projektkøb, da denne i høj grad kan blive reguleret undervejs – alt efter hvordan bygherre har opsat vilkårene i salgsaftalen af projektejendommen. Bliver din ejendom større end projekteret, kan man som projektkøber komme til at skulle betale mere for ejendommen eller bliver din ejendom mindre end projekteret kan man i projektkøbet ende op med en mindre ejendom end man havde forventet, uden en tilsvarende økonomisk kompensation herfor. Disse risikofaktorer vil vi i køberrådgivningen naturligvis tillige forsøge at fjerne eller begrænse mest muligt.

Overtagelsesdagen i projektsalget er endnu en faktor som ikke er fastlagt, hvorfor man som projektkøber ligeledes skal overveje hvornår man vil sælge/opsige sin nuværende bolig. Det kan have store økonomiske konsekvenser, har man solgt sin nuværende bolig, inden der ligger sikkerhed for at ens nye ejendom i projektkøbet står færdig på den aftalte overtagelsesdag.

Er der fejl og mangler ved din ejendom når du overtager den, er du, med en rådgiver fra Din-Bolighandel ved din side, bedre rustet overfor den professionelle bygherre og dennes advokat, da vi i vores køberrådgivning naturligvis også sikrer dine rettigheder.

Hvorfor vælge Din-Bolighandel som din køberrådgiver ved projektkøb?

Vores rådgivning er til din rådighed til du har fået et endeligt skøde på din nye ejendom og alle evt. uafklarede økonomiske forhold mellem dig og sælger er på plads.

Vi slipper dig ikke før du er tilfreds, hvilket også kan ses på Trustpilot, hvor Din-Bolighandel gennem en årrække har ligget som nr. 1.

Et køb af et projektsalg kræver en detaljeorienteret køberrådgiver som Din-Bolighandel.

Scroll to Top