Uafhængig boligrådgivning

Når du vælger at alliere dig med en uafhængig og uvildig rådgiver er du sikker på at vi kun har dine interesser for øje. Vi kan således yde dig den bedste rådgivning i dit boligkøb. Det er vigtigt at vælge en uvildig boligrådgiver således at den part der repræsenterer dig ikke arbejder med en skjult dagsorden.

Vi er uvildige bl.a. uden faste samarbejder med modparter

Modsat visse lokale rådgivere vil vi aldrig indgå et fast samarbejde med en modpart. Her vil i så fald kunne opstå interesse konflikter. Vi ønsker at være uafhængige fra at modtage sager fra lokale ejendomsmæglere. Derved vil der aldrig opstå tvivl om vores rådgivning til dig. Det må aldrig være en mistanke om vi kunne finde på at være for flinke overfor modparten, fordi vi i modsat fald vil være bange for om denne så henviser nye kunder til os i fremtiden.

Hvem samarbejder Din-Bolighandel så med?

Din-Bolighandel har indgået samarbejder. Det er dog bl.a. med lokale med mæglere der arbejder for dig ifm. vurdering eller prisforhandling, så der er ingen interessekonflikt der. Vi samarbejder også med økonomisk rådgiver og byggeteknisk rådgiver. Disse arbejder direkte for dig og er således ikke på den anden side af bordet.

Ord der starter med U

Scroll to Top