En boligrådgiver giver dig overblik under hele købsprocessen

Tanja Bjerggaard - ejendomsmægler
Skrevet af Tanja Bjerggaard, Ejendomsmægler, MDE
Sidst opdateret 31. august 2023

Et boligkøb er en stor beslutning for de fleste og kan være meget overvældende. Som køber er der nemlig mange ting at tage højde for og mange juridiske processer involveret i hele bolighandlen. En erfaren boligrådgiver er derfor nødvendig for at sikre overblik og sikkerhed gennem hele processen ved køb af bolig. Dette kan Din-Bolighandel hjælpe med.

Hvorfor bør jeg anskaffe mig en boligrådgiver?

Hvad end du gerne vil købe et hus, sommerhus, en lejlighed, andelsbolig eller anden fast ejendom er det altid fornuftigt at alliere dig med en boligrådgiver, som kan give dig den nødvendige assistance og rådgivning i alle de juridiske dokumenter og processer som et boligkøb involverer.

Købsaftalen og de tilhørende bilag kan være omfattende og indeholde komplicerede vilkår og betingelser, som kan være svære at forstå for en almindelig boligkøber. En boligrådgiver vil kunne gennemgå dokumenterne side for side og sikre, at du er oplyst om alle forhold, der kan være af betydning for dit køb, så du blandt andet undgår uforudsete udgifter og faldgruber.

Derudover vil en boligrådgiver også kunne hjælpe med at sikre, at alle frister og betingelser i købsaftalen bliver overholdt. Dette inkluderer blandt andet refusionsopgørelsen og udarbejdelse og tinglysning af skødet, hvor boligen officielt bliver registreret som din ejendom.

Læs mere om hvad en boligrådgiver er her

Din-Bolighandels køberrådgivere giver dig overblik over dit boligkøb

Når du vælger køberrådgivning hos Din-Bolighandel, kan du være tryg ved at få et fuldt overblik over dit boligkøb af en uvildig boligrådgiver. Vi gennemgår alle vilkår og dokumenter i handelen og sørger for, at du har indsigt i alle relevante forhold, der kan påvirke dit boligkøb. Du vil hermed være i stand til at vurdere ejendommens tilstand og andre aspekter, før du binder dig til at købe den.

Når du vælger Din-Bolighandel som køberrådgiver, får du din egen personlige rådgiver, der altid står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål. Dette gælder fra start og indtil du har overtaget ejendommen og alle økonomiske aftaler med sælger er afklaret.

Din-Bolighandel sikrer, at du føler dig tryg gennem hele købsprocessen, så du uden bekymringer kan fokusere på planlægningen af din flytning til dit nye hjem.

Kontakt os på tlf. 36 96 54 54 eller send en e-mail på info@din-bolighandel.dk hvis du har spørgsmål angående boligrådgivning.

Hvad er forskellen på en boligrådgiver og en køberrådgiver?

Når det kommer til at købe en bolig, kan det være forvirrende at navigere i alle de forskellige fagtermer og professionelle rådgivere, der er involveret. Et af de spørgsmål, der ofte opstår, er, hvad forskellen egentlig er på en boligrådgiver og en køberrådgiver. I virkeligheden er der dog ingen reel forskel mellem de to betegnelser.

Både en boligrådgiver og en køberrådgiver har til formål at hjælpe dig som køber gennem processen med at købe en bolig. De er begge eksperter på området og kan bistå med alt fra skødeskrivning og tinglysning til at vejlede dig i forhold til dine rettigheder som køber.

Mange køber- og boligrådgivere er faktisk tidligere ejendomsmæglere, og kender derfor boligmarkedet indgående. De er derfor også ofte mere kvalificerede til boligrådgivning, end boligadvokater er.

Læs mere om dette her

Få professionel boligrådgivning hos Din-Bolighandel

Din-Bolighandel tilbyder 2 forskellige pakkeløsninger, der begge indeholder boligrådgivning:

1. Køberrådgivningspakke til kr. 7.895

Denne rådgivningspakke er vores mest efterspurgte, hvor vi tilbyder køberrådgivning, berigtigelse af handlen og tinglysning af dit boligkøb. Vi er med dig hele vejen og sørger for, at alt bliver afsluttet tilfredsstillende.

Bestil køberådgivningspakken her

2. Gennemgang af købsaftale til kr. 5.895.

Denne pakke anbefaler vi til dig, der er mere erfaren og udelukkende ønsker vores juridiske bistand for at undgå kedelige overraskelser.

Bestil gennemgang af købsaftale her

Rådgiverforbehold

Med Din-Bolighandel som rådgiver er du sikret et rådgiverforbehold, hvilket er en enormt god sikkerhed for dig som køber. Det betyder nemlig, at hvis vi under køberrådgivningen opdager noget utilfredsstillende ved ejendommen, så har du mulighed for at fortryde købet uden at det koster dig ekstra. Uden et rådgiverforbehold, vil du ellers skulle betale 1% af købesummen for at trække dig fra handlen inden for 6 hverdage efter underskrift..

Gratis rådgivning efter overtagelsen af din ejendom

Hvis du støder på fejl, mangler eller har spørgsmål efter at have købt din bolig, så tøv ikke med at kontakte din personlige køberrådgiver. Vi vil gerne hjælpe dig med at vurdere opgaven uden beregning og guide dig videre til næste trin.

Gratis guide til boligkøb

Hvis du har brug for yderligere information om de forskellige trin i boligkøbsprocessen, så har vi udarbejdet en gratis guide til dig.

Boligkøb rådgivning – guide

Scroll to Top