Byggeteknisk gennemgang

Byggeteknisk gennemgang. Vi anbefaler altid at du tager en byggesagkyndig med ud til din gennemgang af boligen. Du kan finde en godkendt byggesagkyndig på www.boligejer.dk. Vi tilbyder også i samarbejde med Botjek en byggeteknisk gennemgang af boligen.

Hvorfor er det en god idé med en byggeteknisk gennemgang?

Der er typisk mange følelser involveret når man handler bolig. Derfor er det rigtig smart at have en uvildig byggeteknisk rådgiver med som holder hovedet koldt. Rådgiveren kan påpege forhold i tilstandsrapport og elrapport, så du ved hvad du går ind til. Rådgiveren kan også give en saglig vurdering af skadernes omfang, forhold der ser slemme ud er det måske ikke og omvendt. For alle dem som ikke er professionelle kan en sagkyndig opdage åbenlyse vigtige forhold som en lægmand måske ikke vil tænke videre over, da man måske går og “indretter” boligen istedet oppe i hovedet.

Hvornår kan det være en dårlig idé med en byggeteknisk gennemgang?

Hvis du køber et hus til nedrivning eller gennemgribende renovering, vil det måske være spild af penge at få en byggeteknisk gennemgang af en byggesagkyndig. Der vil det måske være bedre at bruge pengene anderledes. F.eks. på jordbundundersøgelser og undersøgelse af evt. lokalplaner og servitutter ift. rammerne for det kommende byggeprojekt.

Ord der starter med B

Scroll to Top