Advokat forbehold

Advokat forbehold eller mere korrekt rådgiver forbehold gør at hvis vi som din rådgiver finder noget i handlens dokumenter som gør at du ønsker at træde tilbage fra handlen, kan du gøre dette uden omkostninger til sælger.

Frist for advokatforbehold / rådgiverforbehold

Du skal dog træde tilbage inden udløb af indsigelsesfristen iht. forbeholdet, som typisk er 4-6 hverdage fra din og sælgers underskrift af købsaftalen. Du har herudover altid din sædvanlige fortrydelsesret som forbruger. Læs mere om fortrydelsesret. Du vil sædvanligvis også have et bankforbehold.

Ingen underskrift af købsaftalen uden et rådgiver forbehold

Du bør aldrig underskrive en købsaftale uden der er indsat som et minimum et rådgiver forbehold. Vi anbefaler dog altid både et bankforbehold samt et rådgiverforbehold – med mindre banken allerede har godkendt handlen. Forbeholdet – som indsættes i punkt 11 – skal være for vores godkendelse af handlen i sin helhed. Dette betyder bl.a. at vi ikke behøver at give nogen begrundelse for hvorfor du evt. vil hæve handlen. Forbeholdet bør være på minimum 5 hverdage, vi ser desværre forbehold helt ned til 3 hverdage. 3 hverdage er kort tid til at vi både skal gennemgå alle dokumenterne og nå at tale sammen med Jer om hvad vi har fundet.

Et forbehold til handlen er et nyt tilbud til sælger

Hvilket betyder at sælger kan træde tilbage fra handlen. Så der bør kun tages de forbehold der er af betydning for Jer, idet Sælger som udgangspunkt vil kunne sælge til anden side i denne situation.

Ord der starter med A

Scroll to Top